Portofoliu


Clientii Tandem Call Center

 

Incepand cu luna septembrie 2011 si pana in prezent, FiaTest colaboreaza cu Tandem Call Center pentru realizarea serviciilor de promovare prin telefon a serviciilor FiaTest, calificare baza de date si stabilire de intalniri pentru reprezentantii FiaTest. Echipa Tandem Call Center ne acorda suport in contactarea persoanelor si companiilor vizate si prezinta detaliat si profesionist serviciile promovate. Mai mult, colecteaza feedback-ul acestora in ceea ce priveste atat serviciul promovat cat si nevoile si asteptarile lor. In acest timp, am cladit o relatie parteneriala, bazata pe incredere, experienta, proactivitatea si flexibilitate, conditii esentiale pentru succesul unei astfel de campanii de telemarketing si lead generation. Impreuna cu echipa Tandem Call Center adaugam maximum de valoare, in fiecare interactiune cu potentialii clienti. Toate motivele de mai sus, ne fac sa recomandam Tandem Call Center oricarei firme interesate de astfel de servicii sau servicii similare.

 

Luminita Tatomir, Training Manager, FiaTest SRL

 


 

Dorim sa ne exprimam aprecierea pentru modul professionist in care Tandem Call Center a coordonat activitatea de stabilire a intalnirilor, oferind servicii de o inalta calitate.

Recomandam Tandem Call Center ca fiind un colaborator de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciem serviciile sale de calitate si flexibilitatea solutiilor oferite care o diferentiaza intr-un mod favorabil de competitorii sai.

 

Marius Rimboaca, Managing Partner, SC IBS PROFESSIONAL SOLUTIONS SRL

 

Consultanta gratuita!

Scrie-ne acum si iti oferim cea mai buna solutie de call center pentru afacerea ta!

Contacteaza-ne acum deoarece ai garantia ca vom gasi pentru orice tip de afacere o metoda prin care sa va cresteti profitul, vanzarile, cifra de afaceri, satisfactia clientilor.

Contacteaza-ne