Ne recomanda

Incepand cu luna septembrie 2011 si pana in prezent, FiaTest colaboreaza cu Tandem Call Center pentru realizarea serviciilor de promovare prin telefon a serviciilor FiaTest, calificare baza de date si stabilire de intalniri pentru reprezentantii FiaTest. Echipa Tandem Call Center ne acorda suport in contactarea persoanelor si companiilor vizate si prezinta detaliat si profesionist serviciile promovate. Mai mult, colecteaza feedback-ul acestora in ceea ce priveste atat serviciul promovat cat si nevoile si asteptarile lor. In acest timp, am cladit o relatie parteneriala, bazata pe incredere, experienta, proactivitatea si flexibilitate, conditii esentiale pentru succesul unei astfel de campanii de telemarketing si lead generation. Impreuna cu echipa Tandem Call Center adaugam maximum de valoare, in fiecare interactiune cu potentialii clienti. Toate motivele de mai sus, ne fac sa recomandam Tandem Call Center oricarei firme interesate de astfel de servicii sau servicii similare.

Luminita Tatomir, Training Manager, FiaTest SRL

Dorim sa ne exprimam aprecierea pentru modul professionist in care Tandem Call Center a coordonat activitatea de stabilire a intalnirilor, oferind servicii de o inalta calitate.

Recomandam Tandem Call Center ca fiind un colaborator de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciem serviciile sale de calitate si flexibilitatea solutiilor oferite care o diferentiaza intr-un mod favorabil de competitorii sai.

Marius Rimboaca, Managing Partner, SC IBS PROFESSIONAL SOLUTIONS SRL

Am avut placerea de a colabora cu Tandem Call-center. Capacitatea ridicata de adaptare a modului de lucru la particularitatile companiei noastre a economisit timp si rezultatele nu s-au lasat asteptate. Flexibilitatea si precizia in actiuni completate de seriozitate a reprezentat reteta unei colaborari profitabile.

Lucian Filip, Project Manager NextGen Communications

Eficient, organizat, lider, genial, sarmant. Formula completa care l-a consacrat pe Alex Dinu de la 18 ani cel mai tanar si poate cel mai bun specialist in Telesales. Gandeste ca un antreprenor si actioneaza ca cel mai bun om de marketing si vanzari.

Mihaela Petrovan, General Manager More than Pub, Initiator BookLand (Targ de carte & Librarie virtuala), Initiator MID (Conferinta „Marketing in Direct”) – despre Directorul Tandem Call Center

Am apreciat Campania Tandem Call Center pentru segmentarea foarte buna a pietei si astfel pentru targetarea exact a clientilor de care aveam nevoie, pentru o foarte mare promtitudine a transmiterii informatiei catre noi la momentul generarii de leaduri, pentru relatia de business fireasca, dar in acelasi timp foarte profesionista care ii caracterizeaza pe toti cei pe care i-am cunoscut pana acum atat la Ttandem Call Center. Nu in ultimul rand pentur raportul pret-calitate! Multumiri!

Olivia Podobea, director Solve&Perform